Contact

Kom met ons in contact

Wij helpen u graag verder

Wilt u met ons samenwerken? Informatie over onze projecten? Of heeft u een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op via het algemene telefoonnummer of laat een bericht achter via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Adres

Telefoonnummer

E-mailadres

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
07:00 tot 16:30

Uitstekend
Gebaseerd op 17 recensies
Marijn Everts
Marijn Everts
07/10/2023
Afgelopen zomer hebben wij een aanbouw met bijkeuken laten realiseren door Evertsen. De communicatie vooraf met Maarten was erg prettig en professioneel. Maarten dacht goed mee over de verschillende mogelijkheden en heeft ons opties aangeraden waar we zelf niet over na hadden gedacht. Zo hebben we een prachtige lichtstraat gekregen, wat een enorme bak licht oplevert. Gerhard en Henk hebben onze uitbouw uiteindelijk gerealiseerd. Deze mannen hebben ongelooflijk goed werk geleverd, zijn netjes, fijn in de omgang en proberen de ongemakken die een verbouwing met zich meebrengt, toch zo prettig mogelijk te laten zijn. We krijgen veel complimenten over de verbouwing. Zo wordt er vaak gezegd dat het lijkt alsof het nooit anders is geweest. Mochten we in de toekomst weer iets (ver)bouwen, gaan we zeker met Evertsen in zee! Marijn & Julia, Zwolle.
Kris & Shak B
Kris & Shak B
13/01/2023
Een zeer professioneel, klantgericht en vakkundig bouwbedrijf. Evertse Bouw Zwolle heeft ons huis vanaf "scratch" voor ons gebouwd. Het hele team heeft hun uiterste beste gedaan om onze wensen van A tot Z te verwezenlijken. Tevens is na de oplevering van ons huis de service nog steeds kwalitatief van hoog niveau en probeert het team echt met de klant mee te denken. Wij hebben diverse bouwbedrijven gesproken en bezocht maar Evertse Bouw Zwolle kunnen wij iedereen aanraden. Helemaal top!
Andre Elbertsen
Andre Elbertsen
02/10/2022
Een topaannemer die met je meedenkt! Wij hebben een aanbouw aan onze woning laten realiseren. De communicatie vooraf en tijdens de bouw was erg goed. Maarten gaf duidelijk advies en er werd meegedacht naar nog mooiere oplossingen. Evertsen Bouw denkt mee en in overleg is er heel veel mogelijk. Ook het uitvoerend personeel zijn toppers, die meedenken tijdens de bouw. Het is een geweldig fijn en betrouwbaar bedrijf. Ons project is zeker geslaagd, en mochten wij in de toekomst nog nieuwe uitdagingen aangaan, dan doen wij dit zeker met Evertsen Bouw.
Rina Van Vilsteren
Rina Van Vilsteren
13/09/2022
Wat een betrouwbaar bedrijf, komt afspraken na, denkt met ons mee en is laagdrempelig. We zijn super tevreden over de snelle bereikbaarheid van hen. Er wordt voor ons een mooie woning gebouwd in Schalkhaar. Vanmiddag tijdens de kennismaking met de buren hadden ze wederom de zaken goed voor elkaar, ook alle onderaannemers zoals installateur en loodgieter waren aanwezig en ook vrielink makelaars was gezellig aanwezig met een gezelschap. We gaan voor een mooi resultaat en voor een goede voortgang in deze relatie. Evertsenbouw bedankt!
Strak Woonplan
Strak Woonplan
19/11/2021
Wij hebben erg fijn samengewerkt met Evertsen Bouw betreft nieuwbouwproject De Smederij in Emmeloord. Korte lijntjes, reageert snel en komt de afspraken netjes na.
K. Hoeve
K. Hoeve
27/10/2021
Prima bedrijf
Saco-Bart van der Bijl
Saco-Bart van der Bijl
16/10/2019
Na 3 jaar nog steeds blij met onze woning en de prettige samenwerking.
Scroll naar boven