Bel: 038 452 8444

Mail:

Over EvertsenBouw

Aannemersbedrijf EvertsenBouw is opgericht in maart 1977. De doelstelling was om een nuchter en ambachtelijk bedrijf te zijn voor verbouwingen, renovaties in Zwolle en directe omgeving. In de jaren die volgden, ontstond een grote vaste klantenkring en werden diverse dakkapellen, aanbouwen en renovaties uitgevoerd. Later werden toen ook grotere werken uitgevoerd, zoals de complete renovatie en herbouw van woningen.

Woningbouw

Omdat bedrijfsopvolging ontbrak, werd het familiebedrijf in 2009 overgenomen door de huidige directie. De focus is nu verlegd en meer komen te liggen op woning- & utiliteitsbouw, waarbij het volledig proces door ons uitgevoerd kan worden.

Nu -ruim 35 jaar later- vindt u de nuchtere aanpak met korte lijnen nog steeds terug in ons bedrijf. We zijn een platte organisatie, waarin ambachtelijk vakmanschap goed vertegenwoordigd is.

De band mét en tussen onze medewerkers, zorgt voor een betrokkenheid en arbeidsmentaliteit die hout snijdt. Zo willen we in goede samenwerking resultaten neerzetten waar zowel wij als onze klanten trots op kunnen zijn. Dit is, en blijft, voor ons van alle tijden.

Bouwend Nederland

Bouwbedrijf EvertsenBouw is aangesloten bij brancheorganisatie Bouwend Nederland en aangesloten bij de waarborg instellingen Woningborg & Bouwgarant.

Deel deze pagina: