Onze expertises

Waar we goed in zijn

Bij Evertsen Bouw combineren we jarenlange ervaring met hedendaagse innovatie om vakmanschap in elk facet van de bouw te leveren. Onze veelzijdige expertises weerspiegelen onze passie en toewijding. Wij garanderen excellentie in elk project dat we ondernemen. Dit betekent dat u als klant kunt rekenen op een betrouwbare partner. We begrijpen de fijne kneepjes van het vak, zijn meedenkend in oplossingen en hebben altijd het beste resultaat voor ogen. Met Evertsen Bouw kiest u voor kwaliteit, innovativiteit en een persoonlijke benadering.

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling is veel meer dan alleen bouwen. Projectontwikkeling gaat over visie, planning en het creëren van waarde. Bij Evertsen Bouw Zwolle nemen we projectontwikkeling serieus, waarbij we onze expertise gebruiken om locaties te transformeren en nieuwe mogelijkheden te realiseren.

Ons team werkt nauw samen met stakeholders, waarbij we onze diepgaande marktkennis, innovatieve aanpak en vasthoudendheid inzetten. Zo ontwikkelen we projecten die economische, sociale en esthetische waarde toevoegen aan de gemeenschap.

Woningbouw

Een thuis creëren vereist een gegronde aanpak en een goed begrip van de behoeften van eindgebruikers. Onze ervaring in woningbouw strekt zich uit van het realiseren van intieme gezinswoningen tot het creëren van stedelijke wooncomplexen.

Utiliteitsbouw

In de utiliteitsbouw richten we ons op het leveren van bedrijfspanden die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel efficiënt zijn. Met elk project garanderen we niet alleen kwaliteit, duurzaamheid, maar vooral ook klanttevredenheid, waarbij we de verwachtingen keer op keer overtreffen.

Verbouw

Verbouwen gaat over vernieuwing en transformatie, over het herdefiniëren van bestaande ruimtes om ze af te stemmen op nieuwe behoeften en visies. Of u nu een ruimte wilt moderniseren, uitbreiden of een totale make-over wilt realiseren, ons team bij Evertsen Bouw Zwolle benadert elke verbouwing met dezelfde toewijding en oog voor detail.

We combineren respect voor het originele ontwerp met moderne technieken en materialen, om zo een harmonieuze samensmelting van oud en nieuw te realiseren.

Scroll naar boven