Projectontwikkeling

Bij Evertsen Bouw Zwolle transformeren we locaties met visie en vakmanschap. We creëren toekomstbestendige ontwikkelingen die zowel esthetisch zijn als functionele waarde toevoegen.

Sterk in

Herontwikkeling en inbreidingslocaties

Bij Evertsen Bouw is de ontwikkeling van woningen en zakelijk vastgoed meer dan een bedrijfsactiviteit. Het is onze passie en expertise. Wij combineren degelijk vakmanschap met vernieuwende inzichten en creativiteit. We richten ons voornamelijk op binnenstedelijke locaties met het doel om zelf te bouwen.

Elk project dat we ontwikkelen wordt zorgvuldig onderbouwd, met respect voor de bestaande omgeving en een toewijding aan ongeëvenaarde kwaliteit. Onze projecten voegen niet alleen waarde toe aan de locatie, maar verrijken ook het leven van toekomstige eigenaren. Zo dragen we bij aan het welzijn van de gemeenschap en haar bewoners.

Heeft u een locatie in gedachten en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Laten we dan in gesprek gaan. Voor projectontwikkeling bij Evertsen Bouw vertrouwt u op slagvaardigheid, deskundigheid en vooral creativiteit, om het maximale resultaat te behalen. Laat u inspireren en neem vandaag nog contact met ons op.

Samenwerken voor succes

Een van de kernprincipes van Evertsen Bouw is de overtuiging dat samenwerking leidt tot de beste resultaten. We zijn van mening dat de inbreng van elke stakeholder, van stedenbouwkundigen tot toekomstige bewoners, cruciaal is voor het succes van een project. Daarom betrekken we graag alle relevante partijen in elke fase van de projectontwikkeling.

Door deze benadering te hanteren, zorgen we ervoor dat elk project de behoeften en wensen van de gemeenschap weerspiegelt en overtreft.

De synergie van oud en nieuw

Bij elke projectontwikkeling komen we voor de uitdaging te staan om respect voor het verleden te combineren met een visie voor de toekomst. Vooral in stedelijke gebieden, waar geschiedenis en vooruitgang hand in hand gaan, is het onze missie om de juiste balans te vinden.

We streven ernaar om historische architectuur te behouden en tegelijkertijd moderne innovaties en design te integreren. Zo zorgen we ervoor dat elke ontwikkeling een tijdloze waarde heeft en generaties lang standhoudt.

Project uitgelicht

8 biobased woningen Zwolle

Dit bouwproject zet zich in om circulair en energieneutraal te bouwen, met een focus op het gebruik van natuurlijke, hergebruikte en hernieuwbare materialen. Door samen te werken met de toekomstige bewoners in een co-creatietraject, ontstaat er een synergie tussen duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit. Bewoners kunnen bijvoorbeeld samen beslissen over investeringen zoals een gemeenschappelijke energieopslag.

Bij het verbruik van energie, water en afval streven we ernaar om zoveel mogelijk gebruik te maken van natuurlijke bronnen en duurzame oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan het opvangen en hergebruiken van regenwater, het installeren van zonnepanelen en het stimuleren van afvalreductie en scheiding.

Vrijblijvend advies over projectontwikkeling?

Wij helpen u graag verder.

Onze projecten

Projecten op het gebied van projectontwikkeling

Onze expertises

Waar we goed in zijn

Bij Evertsen Bouw geloven we dat vakmanschap voortkomt uit een combinatie van kennis, ervaring en passie. Gedurende de jaren hebben we een breed scala aan specialismen opgebouwd, waardoor we trots onze expertises met u kunnen delen.

Scroll naar boven