Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw met visie en vakmanschap. Dat is waar we bij Evertsen Bouw voor staan. We creëren functionele ruimtes die inspireren. Ontdek de synergie van innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid in elk project.

Op maat gemaakte bedrijfsruimtes

Functionaliteit gecombineerd met esthetiek vormt de kern van elk bedrijfspand dat wij ontwerpen. Met onze uitgebreide expertise in utiliteitsbouw bieden we u meer dan alleen kwaliteit. We creëren op maat gemaakte ruimtes, variërend van kantoren en opslagfaciliteiten tot gespecialiseerde panden voor zorg en horeca.

Bij Evertsen Bouw staan we met u zij aan zij vanaf de initiële schets tot de uiteindelijke oplevering. We nemen niet alleen het voortouw in ontwerp en budgettering, maar zorgen ook voor een vloeiende samenwerking met alle betrokken partijen. Dit garandeert dat elk project op schema blijft en aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoet.

Duurzaamheid is geen optie, maar een eis voor ons. Of u nu streeft naar efficiënte verwarmingssystemen, een uitmuntende GPR-score of volledig circulaire bouwpraktijken, wij zijn er om elke stap naar een groenere toekomst samen met u te zetten.

Geïntegreerde duurzaamheid

In de hedendaagse bouw is duurzaamheid geen bijzaak meer. Het is een integraal onderdeel van elk bouwproject. Bij Evertsen Bouw zijn we net als u toegewijd aan het implementeren van groene initiatieven bij elke stap, van de keuze van materialen tot geavanceerde bouwtechnieken.

Samen met onze partners streven we ernaar om de impact op het milieu van elk project te minimaliseren, terwijl we tegelijkertijd panden realiseren die energie-efficiënt, toekomstbestendig én comfortabel zijn.

Samenwerking van start tot finish

Een succesvol bouwproject is het resultaat van een vruchtbare samenwerking. Vanaf het eerste gesprek tot het moment van oplevering, wij staan klaar om samen met u elke uitdaging aan te gaan.

We luisteren aandachtig naar uw wensen, adviseren op basis van diepgaande expertise en zorgen voor een transparante communicatie met alle betrokken partijen. Ons streven is om elk bouwproject niet alleen als een zakelijk project te zien, maar als een partnerschap gericht op gedeeld succes.

Project uitgelicht

Horecapaviljoen Emmeloord

Een kwaliteitsimpuls voor het centrum van Emmeloord

Een nieuw beeldmerk voor Emmeloord is de beste manier om het nieuwe horecapaviljoen in het kort te omschrijven. Dit nieuwe horecapaviljoen komt op het centrale plein De Deel te staan en zal de levendigheid in het centrum enorm versterken.

In het ontwerp is gekeken naar de geschiedenis van de Noordoostpolder en inspiratie gehaald uit de eerste bebouwing na de drooglegging. Het horecapaviljoen is dan ook een ode aan de karakteristieke, houten barakken waar de eerste polderpioniers in verbleven. De grote, glazen puien brengen moderniteit in het paviljoen en nodigen uit om binnen te komen.

Horecapaviljoen Emmeloord - Evertsen Bouw Zwolle - Utiliteitsbouw

Vrijblijvend advies over utiliteitsbouw?

Wij helpen u graag verder.

Onze projecten

Projecten op het gebied van utiliteitsbouw

Onze expertises

Waar we goed in zijn

Bij Evertsen Bouw geloven we dat vakmanschap voortkomt uit een combinatie van kennis, ervaring en passie. Gedurende de jaren hebben we een breed scala aan specialismen opgebouwd, waardoor we trots onze expertises met u kunnen delen.

Scroll naar boven