Verbouw

Is uw huidige indeling niet optimaal of verlangt u naar een uitbreiding? Evertsen Bouw Zwolle transformeert uw bestaande structuur naar de woning of het pand van uw dromen.

Van visie tot realisatie

Uw woon- of werkruimte verdient een nieuwe visie. Een plek die ruimer, lichter, comfortabeler en efficiënter is. Het overwinnen van ruimtebeperking vraagt om innovatieve oplossingen. Bij Evertsen Bouw denken we actief met u mee, verkennen alle mogelijke opties voor aan- en verbouw, en verrassen u met mogelijkheden waar u nog niet aan had gedacht.

Samen met u brengen we uw wensen in kaart en werken we aan een doordacht, gedetailleerd plan. Uw eigen ideeën staan daarbij centraal en worden vakkundig geïntegreerd.

Dé transformatie waar u van droomt

Een verbouwing is niet zomaar een fysieke verandering; het is een transformatie van ruimte die nauw aansluit bij uw leven of werk.

Of het nu gaat om het creëren van een extra slaapkamer, het uitbreiden van uw keuken of het toevoegen van een thuiswerkplek, bij Evertsen Bouw zien we elke verbouwing als een kans om uw dagelijkse leven te verbeteren. Elk project wordt aangepakt met een combinatie van innovatieve ontwerpoplossingen en traditioneel vakmanschap.

Een samenwerkingsproces

Bij ons staat u centraal in het gehele verbouwingsproces. Uw inzichten, ideeën en feedback zijn van onschatbare waarde.

Vanaf de allereerste brainstormsessie tot aan het succesvol afronden van het project, werken we zij aan zij. Deze nauwe samenwerking zorgt voor resultaten die niet alleen functioneel en mooi zijn, maar ook echt ‘van u’ voelen. Evertsen Bouw is uw partner in het realiseren van de ruimte waar u altijd al van droomde.

Project uitgelicht

Verbouwing woning Zwolle

In Zwolle hebben wij in opdracht van een particulier, de woning verbouwd. Aan de achterzijde is een uitbreiding gerealiseerd van 3 meter. Om te voorkomen dat er onvoldoende lichtinval zou zijn, door het verlengen van de woonkamer, is er een lichtstraat op de nieuwe aanbouw geplaatst.

Achter de garage is een nieuwe bijkeuken gerealiseerd, waarbij de woonkamer bereikbaar is gemaakt via de bijkeuken.

Vrijblijvend advies over verbouw?

Wij helpen u graag verder.

Onze projecten

Onze projecten op het gebied van verbouw

Onze expertises

Waar we goed in zijn

Bij Evertsen Bouw geloven we dat vakmanschap voortkomt uit een combinatie van kennis, ervaring en passie. Gedurende de jaren hebben we een breed scala aan specialismen opgebouwd, waardoor we trots onze expertises met u kunnen delen.

Scroll naar boven