Woningbouw

Met passie en vakmanschap bouwt Evertsen Bouw Zwolle woningen, bungalows en villa’s die generaties verbinden en elke dag een thuisgevoel creëren. We begeleiden uw project van A tot Z, van vergunningsaanvragen tot de eindoplevering.

Uw woondroom, onze expertise

Gedurende vele jaren hebben we een reputatie opgebouwd in het vakmanschap van woningbouw. Dit zorgt voor een duidelijk en open woningbouwproces, iets waar u als klant direct profijt van heeft. Of het nu gaat om het bouwen van een vrijstaande woning, een houten huis, een schuurwoning, een moderne villa, een bunaglow of een starterswoning: we realiseren het met deskundigheid.

Dankzij onze geavanceerde BIM-technologie brengen we uw visie tot leven in gedetailleerde driedimensionale modellen. Met onze gestroomlijnde werkmethodiek verzekeren we een efficiënte bouwtijd en de hoogste kwaliteit.

Duurzame woningbouw: een toekomstgerichte aanpak

Duurzaamheid en het milieu zijn belangrijke thema’s. Daarom is het van cruciaal belang dat de woningbouw hierop inspeelt. Bij Evertsen Bouw leggen we sterk de nadruk op duurzaam bouwen.

We maken gebruik van milieuvriendelijke materialen en technieken die niet alleen bijdragen aan de bescherming van onze planeet, maar ook aan een lager energieverbruik en lagere kosten op de lange termijn voor u als eindgebruiker. Daarnaast ontwerpen we woningen met het oog op de toekomst, zodat ze bestand zijn tegen veranderende weersomstandigheden en energie-eisen.

Woningen op maat

Elke bewoner heeft unieke wensen en dromen voor hun toekomstige woning. Bij Evertsen Bouw begrijpen we dat geen twee woonprojecten identiek zijn. We nemen de tijd om uw visie te begrijpen, waarna we deze vertalen naar een praktisch en esthetisch ontwerp.

Ons toegewijde team werkt nauw met u samen, van het eerste gesprek tot de oplevering, om ervoor te zorgen dat uw nieuwe woning perfect aansluit bij uw levensstijl en voorkeuren.

Project uitgelicht

Villa Wellerwaard Emmeloord

Moderne villa met duurzame materialen

Voor een particuliere opdrachtgever, hebben wij deze vrijstaande villa in de Wellerwaard gerealiseerd. De Wellerwaard is een villawijk die onderdeel uitmaakt van een recreatiegebied in een landelijke woonomgeving. De achterzijde van het perceel grenst aan het water. De woning is uitgevoerd met een warmtepomp, aluminium kozijn en een kelder. De architect van dit plan is KHV Architecten uit Emmeloord.

Villa Wellerwaard Emmeloord - Evertsen Bouw Zwolle - Woning bouwen

Vrijblijvend advies over woningbouw?

Wij helpen u graag verder.

Onze projecten

Onze projecten op het gebied van woningbouw

Onze expertises

Waar we goed in zijn

Bij Evertsen Bouw geloven we dat vakmanschap voortkomt uit een combinatie van kennis, ervaring en passie. Gedurende de jaren hebben we een breed scala aan specialismen opgebouwd, waardoor we trots onze expertises met u kunnen delen.

Scroll naar boven