Over ons

Het verhaal van

Evertsen Bouw Zwolle

Opgericht in maart 1977 door Arie Evertsen, begon Aannemersbedrijf Evertsen als specialist in verbouwingen en renovaties in en rondom Zwolle. Door de jaren heen bouwden we een trouwe klantenkring op en namen we steeds grotere projecten aan, waaronder omvangrijke renovaties en de herbouw van complete woningen.

Toen familieopvolging in 2009 niet voorhanden was, nam de huidige eigenaar het stokje over en gaven we het bedrijf een frisse start onder de naam Evertsen Bouw Zwolle. Met een toegewijd team aan onze zijde hebben we onze expertise uitgebreid naar individuele en projectmatige woningbouw, utiliteitsbouw en projectontwikkeling.

Van lokale tot landelijke projecten

Bij Evertsen Bouw geloven we dat elk bouwproject een verhaal vertelt. Achter elke steen, elke balk en elke blauwdruk schuilt een visie die tot leven komt door vakmanschap en toewijding. Met onze wortels stevig in Zwolle geplant, zijn we trots op de band die we hebben opgebouwd met de lokale omgeving. Maar onze ambitie kent geen grenzen; van lokale projecten tot landelijke ondernemingen, we streven er altijd naar om de verwachtingen te overtreffen.

Uw betrouwbare partner

EvertsenBouw is lid van brancheorganisatie Bouwend Nederland, actief als Erkend Leerbedrijf, VCA-gecertificeerd en ingeschreven bij Woningborg. Vrijwel al onze bouwwerken worden gerealiseerd onder Woningborg garantie.

Onze visie op duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid

Voor ons is duurzaamheid méér dan alleen de keuze van materialen en het beperken van energieverbruik. We geloven dat echte duurzaamheid zich manifesteert in onze relaties, ons gedrag en onze impact op de wereld. Dit betekent dat we ons sterk maken voor eerlijk werkgeverschap, oprecht en respectvol samenwerken met onze leveranciers en onderaannemers. We kijken verder dan onze directe omgeving.

Wereldfoundation

Sinds 2017 hebben we onze verbintenis tot duurzaamheid versterkt door de Wereldfoundation te steunen. Hun missie – het bieden van duurzaam onderdak aan mensen in ontwikkelingslanden als cruciaal onderdeel van integrale hulp – resoneert sterk met onze waarden. Door deze samenwerking dragen we actief bij aan het doorbreken van de cyclus van armoede. Voor elke woning die wij hier bouwen, stelt onze samenwerking met Wereldfoundation ons in staat een stevig thuis te creëren voor een familie in Bangladesh.

Ontdek meer over dit nobele initiatief en onze samenwerking op www.wereldfoundation.nl

Onze projecten

Resultaten waar we trots op zijn.

Onze expertises

Waar we goed in zijn

Bij Evertsen Bouw geloven we dat vakmanschap voortkomt uit een combinatie van kennis, ervaring en passie. Gedurende de jaren hebben we een breed scala aan specialismen opgebouwd, waardoor we trots onze expertises met u kunnen delen.

Scroll naar boven