Over ons

Aannemersbedrijf Evertsen werd in maart 1977 opgericht door Arie Evertsen. In het begin realiseert het bedrijf verbouwingen en renovaties in Zwolle en directe omgeving. Er ontstond een vaste klantenkring en daarbij werden ook grotere werken uitgevoerd, zoals volledige renovatie en herbouw van woningen.

Omdat bedrijfsopvolging binnen de familie ontbrak, werd het bedrijf in 2009 overgenomen door de huidige eigenaar. Sindsdien zijn wij verder gegaan onder de naam Evertsen Bouw Zwolle. Samen met ons vaste team medewerkers richtten wij ons op enkelmatig en projectmatige woningbouw, utiliteitsbouw en projectontwikkeling.

EvertsenBouw is lid van brancheorganisatie Bouwend Nederland, FSC® gecertificeerd, erkend leerbedrijf en ingeschreven bij Woningborg. Vrijwel al onze bouwwerken worden gerealiseerd onder Woningborg garantie.

FSC®

Hout is één van de meest duurzame bouwmaterialen die er bestaan. Tijdens de groei neemt het CO2 op, een gas die voor ons als mensheid een steeds groter probleem wordt in de atmosfeer. Er is weinig energie benodigd om van hout een bouwproduct (kozijn, deur of gewoon bouwhout) te maken.

Omdat hout een belangrijke grondstof is bij onze projecten vinden wij het van belang dat het toegepaste hout van duurzame herkomst is. Door dit certificaat te halen en door bij FSC orders volgens de richtlijnen van FSC International te handelen tonen wij op transparante wijze aan dat wij FSC producten leveren. Hierop worden wij ook jaarlijks gecontroleerd door een certificeerder.

Wereldfoundation

Duurzaamheid gaat volgens ons verder dan alleen materiaalkeuze en energieverbruik. We vinden het belangrijk om samen te werken aan een betere wereld. Concreet houdt dit voor ons in dat we goed werkgeverschap laten zien en ons constructief opstellen naar leveranciers en onderaannemers. Daarnaast steunen we sinds begin 2017 het werk van Wereldfoundation. De missie van Wereldfoundation is om mensen in ontwikkelingslanden op duurzame wijze onderdak te bieden, als onderdeel van integrale hulp, ten einde de spiraal van armoede te doorbreken. Voor elke woning die EvertsenBouw realiseert, kan de Wereldfoundation met onze steun een solide huis bouwen voor een familie in Bangladesh. Voor meer informatie zie: www.wereldfoundation.nl

HEEFT U VRAGEN, STEL ZE GERUST.

038 452 8444

Contact
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2