Duurzaam en onderhoudsarm kantoorpand

Bedrijfspand Zwolle

In Zwolle hebben wij een duurzaam bedrijfspand gerealiseerd. De kantoorfuncties bevinden zich aan de voorzijde en aan de achterzijde de werkplaats en opslag.

De gevelkozijnen zijn uitgevoerd in aluminium en voorzien van drievoudig glas. Er is gekozen voor witte kunststof dakbedekking om zonlicht zoveel mogelijk te weerkaatsen. De lichtstraat in het midden van het kantoor zorgt voor veel lichtinval. De verlichting is geschakeld op beweging en zonlicht sterkte, zodat de verlichting niet onnodig aan is.

Alle vloeren zijn voorzien van vloerverwarming en de warmteopwekking gebeurd met een warmtepomp. Op het dak liggen zonnepanelen om de elektravraag af te dekken.

Het pand is turn-key opgeleverd, na een bouwperiode van 6 maanden.

opdrachtgever

Beheermaatschappij Van Pijkeren B.V.

oplevering

18 maart 2016

soort

Utiliteitsbouw

locatie

Baileystraat 16, Zwolle
  • Maarten van Pijkeren
  • directeur

In het kort

Evertsen Bouw Zwolle

Of het nu gaat om het bouwen van uw droomwoning, het ontwikkelen van inbreidingsplannen, het bouwen van uw bedrijfspand, of natuur-inclusief bouwen: Sinds 1977 realiseren wij al bouwdromen.  Als gedreven bouwer, zetten wij graag onze ervaring en kennis in voor uw project. Om samen te komen tot betere plannen. Tot beter vastgoed.

Over ons

 

Vrijstaande woning Almere

Project bekijken
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2