Duurzame en veelzijdige tussenwoningen

9 woningen IJburg Amsterdam

PROJECT OMSCHRIJVING

Duurzaam en veelzijdige
tussenwoningen

In Amsterdam IJburg hebben wij 9 individuele woningen gebouwd. De woningen zijn stuk voor stuk verschillend, in zowel materialisering, gevelafwerking en indeling. Zelfbouw zoals het bedoeld is: op maat gemaakt voor de gebruikers en optimaal ingedeeld op de behoeften van de bewoners.

Het project is gerealiseerd in een bouwperiode van 8 maanden.  Een groot deel van de woningen is turn-key opgeleverd, bij een aantal woningen is de badkamer casco opgeleverd.

De woningen hebben allemaal een A+ label en zijn aangesloten op stadsverwarming.

opdrachtgever

Particulier

oplevering

27 oktober 2016

soort

Woningbouw

locatie

Jan Vrijmanstraat 228, Amsterdam
  • Gerrit Hofstede
  • uitvoerder
  • Het project was niet alledaags door de grote verschillen in de woningen. Ondanks dat is de bouw goed verlopen en tijdig opgeleverd aan de opdrachtgevers.

Waar we goed in zijn

Projectontwikkeling

Als ontwikkelende bouwer, realiseren wij een groot deel van ons werk voor eigen rekening en risico. We treden hierbij slagvaardig, deskundig en vooral creatief op, om het maximale uit de locatie te halen

Meer informatie

Woningbouw

Al jarenlang houden wij ons bezig met het bouwen van woningen. Deze ervaring zorgt ervoor dat wij het bouwproces transparant kunnen houden en daar bent u als opdrachtgever uiteraard bij gebaat!

Meer informatie

Utiliteitsbouw

Functionaliteit en uitstraling zijn de belangrijkste pijlers bij het ontwerp van een bedrijfspand. EvertsenBouw is onder meer gespecialiseerd in utiliteitsbouw en kan dankzij deze ervaring een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Meer informatie
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2