Kantoor met bedrijfshal Zwolle

Expertise(s)

Opdrachtgever

ETH B.V.

Ontwerp

EH Architects

Locatie

Baileystraat 16, Zwolle

Status

Duurzaam en onderhoudsarm kantoorpand

In Zwolle hebben wij een duurzaam bedrijfspand gerealiseerd. De kantoorfuncties bevinden zich aan de voorzijde en aan de achterzijde de werkplaats en opslag.

De gevelkozijnen zijn uitgevoerd in aluminium en voorzien van drievoudig glas. Er is gekozen voor witte kunststof dakbedekking om zonlicht zoveel mogelijk te weerkaatsen. De lichtstraat in het midden van het kantoor zorgt voor veel lichtinval. De verlichting is geschakeld op beweging en zonlicht sterkte, zodat de verlichting niet onnodig aan is.

Alle vloeren zijn voorzien van vloerverwarming en de warmteopwekking gebeurd met een warmtepomp. Op het dak liggen zonnepanelen om de elektravraag af te dekken.

Het pand is turn-key opgeleverd, na een bouwperiode van 6 maanden.

Vrijblijvend advies over uw project?

Wij helpen u graag verder.

Onze projecten

Andere referentieprojecten waar we trots op zijn.

Scroll naar boven