Utiliteitsbouw

Functionaliteit en uitstraling zijn de belangrijkste pijlers bij het ontwerp van een bedrijfspand. EvertsenBouw is onder meer gespecialiseerd in utiliteitsbouw en kan dankzij deze ervaring een hoogwaardige kwaliteit garanderen. Wij realiseren niet alleen kantoren en opslagruimtes, maar ook gebouwen voor de zorg en horeca.

EvertsenBouw is vanaf het eerste moment betrokken bij het bouwproces. Als ontwikkelende bouwer, nemen wij graag het initiatief voor de eerste schetsen en maken wij de eerste ramingen van de bouwkosten. Gedurende het gehele proces houden wij niet alleen nauw contact met u als onze opdrachtgever, maar ook met de verschillende partijen in het bouwproces, om het proces goed te laten verlopen en de gestelde planning en kwaliteit te kunnen halen.

Naast de organisatorische en bouwkundige aspecten, kijken wij ook naar de mogelijkheden om uw pand te verduurzamen. Of het nu gaat om het duurzaam verwarmen, een hoge GPR score of circulair bouwen, wij denken graag met u mee om samen tot het optimale resultaat te komen.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2