Woningbouw

Al jarenlang houden wij ons bezig met het bouwen van woningen. Deze ervaring zorgt ervoor dat wij het bouwproces transparant kunnen houden en daar bent u als opdrachtgever uiteraard bij gebaat!

Of u nu een villa, starterswoning of appartementengebouw wilt bouwen: Wij hebben er ervaring mee en zetten graag deze kennis voor u in.

We hebben de know-how om het gehele project voor u te verzorgen, inclusief de aanvraag van vergunningen. Onze BIM-modelleurs werken uw plannen driedimensionaal uit, waardoor er niets aan het toeval wordt overgelaten. Door onze vaste werkmethodiek, bouwen wij uw woning niet alleen planmatig, maar ook snel en met een hoge kwaliteit.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan ons woonmagazine aan of maak een afspraak.

HEEFT U VRAGEN, STEL ZE GERUST.

038 452 8444

Contact
Uitstekend
Gebaseerd op 15 recensies
Kris & Shak B
Kris & Shak B
13/01/2023
Een zeer professioneel, klantgericht en vakkundig bouwbedrijf. Evertse Bouw Zwolle heeft ons huis vanaf "scratch" voor ons gebouwd. Het hele team heeft hun uiterste beste gedaan om onze wensen van A tot Z te verwezenlijken. Tevens is na de oplevering van ons huis de service nog steeds kwalitatief van hoog niveau en probeert het team echt met de klant mee te denken. Wij hebben diverse bouwbedrijven gesproken en bezocht maar Evertse Bouw Zwolle kunnen wij iedereen aanraden. Helemaal top!
Andre Elbertsen
Andre Elbertsen
02/10/2022
Een topaannemer die met je meedenkt! Wij hebben een aanbouw aan onze woning laten realiseren. De communicatie vooraf en tijdens de bouw was erg goed. Maarten gaf duidelijk advies en er werd meegedacht naar nog mooiere oplossingen. Evertsen Bouw denkt mee en in overleg is er heel veel mogelijk. Ook het uitvoerend personeel zijn toppers, die meedenken tijdens de bouw. Het is een geweldig fijn en betrouwbaar bedrijf. Ons project is zeker geslaagd, en mochten wij in de toekomst nog nieuwe uitdagingen aangaan, dan doen wij dit zeker met Evertsen Bouw.
Rina Van Vilsteren
Rina Van Vilsteren
13/09/2022
Wat een betrouwbaar bedrijf, komt afspraken na, denkt met ons mee en is laagdrempelig. We zijn super tevreden over de snelle bereikbaarheid van hen. Er wordt voor ons een mooie woning gebouwd in Schalkhaar. Vanmiddag tijdens de kennismaking met de buren hadden ze wederom de zaken goed voor elkaar, ook alle onderaannemers zoals installateur en loodgieter waren aanwezig en ook vrielink makelaars was gezellig aanwezig met een gezelschap. We gaan voor een mooi resultaat en voor een goede voortgang in deze relatie. Evertsenbouw bedankt!
Strak Woonplan
Strak Woonplan
19/11/2021
Wij hebben erg fijn samengewerkt met Evertsen Bouw betreft nieuwbouwproject De Smederij in Emmeloord. Korte lijntjes, reageert snel en komt de afspraken netjes na.
K. Hoeve
K. Hoeve
27/10/2021
Prima bedrijf
Saco-Bart van der Bijl
Saco-Bart van der Bijl
16/10/2019
Na 3 jaar nog steeds blij met onze woning en de prettige samenwerking.
Ralph & Anke
Ralph & Anke
07/07/2019
We hebben Maarten v pijkeren (directeur evertsen) op een beurs ontmoet. We kozen uiteindelijk tussen Groothuis, Gorate en Evertsen. De reden dat we voor Maarten kozen was zijn vakkundigheid, eerlijke advies en no nonsense houding. Als iets niet kan of beter kan, adviseert hij en als je iets wil wat eigenlijk niet kan (de vide) zoekt hij naar oplossingen tot het wel kan. Resultaat is een ontwerp op maat. En toen de bouw. Strakke planning en uitgevoerd in prachtig materiaal met vakmensen. Eric en Erwin de bouwvakkers ter plekke hebben echt ons nieuwe thuis gebouwd. Ik kan mijn dankbaarheid niet genoeg uiten in hoe die jongens altijd tijd maakten om ons bij te praten en de kinderen uit te leggen wat ze gedaan hadden en weer gingen doen. De kinderen mochten zelfs met de metselaars de eerste steen leggen. Al met al een intensief proces met veel keuzes, maar door Evertsen een stressvrij en leuk proces waar ze echt voor ons klaar stonden en door hun goede communicatie wij altijd de juiste verwachting hadden. Geen financiële verrassingen achteraf. Er is 1 moment waarop je waanzinnig veel keuzes moet maken waarvan wij de impact toen niet helemaal konden bevatten. Veel van die dingen weet je als leek niet en dan is het fijn dat zowel de bouwvakkers als de mensen op kantoor ons eerlijk adviseerden. Tip aan kopers, ga langs bij mensen die bij eversten gekocht hebben en kijk hoe zaken er in de praktijk uitzien. Dat hebben wij ook gedaan en dat hielp enorm. Bij ons ben je ook welkom. Niet bezuinigd op materiaal, niet op vakmensen en communicatie top! Ook de onderaannemers waren geweldige meedenkers. Wij zijn best kritisch en behoorlijk mondig, maar we hebben nooit het gevoel gekregen dat onze vragen dom of te veel waren. Kortom Evertsen is een toppartner als je jouw droomhuis wilt bouwen.

Bekijk alle Google Recensies

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2